Veelgestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw antwoord er niet bij? Neem contact met ons op via info@seamasterclasses.nl.

Veelgestelde vragen

De SEA Masterclass videocursus is bedoeld voor iedereen die zijn of haar kennis omtrent het advertentiekanaal van Google wil bijspijkeren. We denken met name aan ondernemers, marketing managers en studenten.

Er worden weinig videocursussen aangeboden waarin de theorie én praktijk wordt behandeld. De mogelijkheden met Google Ads zijn bij velen bekend, maar hoé implementeer je deze kennis nou op een juiste manier zodat het ook echt een omzetmachine gaat worden?

Onze missie is om zo veel mogelijk ondernemers en studenten bekend te maken met het advertentiekanaal van Google en zodoende een omzetmachine te realiseren. Een goed begin is het halve werk.

Google Ads succes zit hem in:

  1. Een gedegen strategie
  2. Een goede structuur
  3. Een creatief brein
  4. Het juiste gereedschap

Google Ads theorie is online ontzettend veel te vinden. In het combineren van het gereedschap aan het plan zit vaak de uitdaging. Hier trainen we je in.

We geven je na ieder hoofdstuk een opdracht mee. De opdracht is uiteraard het uitvoeren van de stof die behandeld is. Zo ga je in hoofdstuk 1 beginnen met het formuleren van je doelstellingen en gaan we in hoofdstuk 5 kijken in hoeverre we op weg zijn de doelen te behalen. Je gaat de theorie écht in de praktijk brengen. Voorwaarde is dan wel, dat er een website is waar we Google Ads voor gaan inzetten.

Je krijgt een eigen coach toegewezen, waarmee je kunt sparren. 1 keer per maand is die mogelijkheid er gedurende de eerste 3 maanden. Hiernaast wordt je toegevoegd in de SEA Masterclass community, waarin je vragen kunt stellen die beantwoord zullen worden door andere leden van de community of één van de coaches.

Er zit geen maximale duur aan de videocursus. Je speelt na aanschaf de hoofdstukken vrij en kunt deze in je eigen tempo doorlopen.

Nee, je wordt niet officieel gecertificeerd. Dit kan alleen via het partner platform van Google zelf. De inhoud van de materie en de ervaring die je opdoet bij de opdrachten zorgen er echter wel voor dat de certificaten van Google eenvoudiger behaald kunnen worden.

Er zijn momenteel vijf coaches actief bij SEA Masterclasses. Je kunt de coaches zien op de over ons pagina.

Als je de videocursus gaat volgen, krijg je toegang tot de SEA Masterclasses community op seamasterclasses.nl. Je wordt ingedeeld in een groep cursisten die begeleid worden door dezelfde coach. Hiernaast word je toegevoegd aan de SEA Masterclasses community op Facebook.

SEA Masterclass lesmateriaal

Ben je geïnteresseerd in de videocursus, maar vraag je je af welke onderwerpen er behandeld gaan worden? Ontvang vrijblijvend je lesmateriaal.